Varainhankintaa ilman lisättyä sokeria

Suomen kovimmalla myyntipalkkiolla.

Varainkeruu voi olla muutakin kuin ainaista karkin, vaatteiden tai vessapaperin myymistä.
 

Me Hymisspurtin pojat olemme kaikki opettajataustaisia ja harrastavien lasten vanhempia. Kyllästyimme siihen, että lapset ja nuoret joutuvat keräämään rahaa myymällä karkkia tai keksiä. Se ei oikein mene yksiin terveellisen elämäntavan kanssa, jota meidän pitäisi lapsillemme opettaa.

Siksi kehitimme Hymisspurtin. Innostavan liikuntakampanjan, johon luokat pääsevät ilmaiseksi mukaan.

Miten Hymisspurtilla kerätään rahaa?

Hymisspurttiin osallistuvat luokat haastavat mukaan paikallisia yrityksiä, perheitä ja kaveriporukoita kisaamaan heidän luokkaansa sekä muita osallistuvia tiimejä vastaan.

Osallistuvat tiimit saavat lapsilta tsemppipotkun takamuksiinsa ja samalla nähdään ketkä oikeasti liikkuvat enemmän - lapset vai aikuiset.

Luokka saa mukaan lähtevien tiimien osallistumismaksuista Suomen parhaan myyntipalkkion (60 %).

Jo yhdestä 10 henkilön tiimistä teidän myyntipalkkionne on 150 €.

Kevään Hymisspurtti järjestetään 2.4.-27.5.2018 

Haasteaika alkaa 1.3.2018 

REKISTERÖIDY MUKAAN JA ALOITA UNELMIESI VARAINKERUU!

 


Kajaanin Kätönlahden koulun 5B -luokka haastoi yhdellä puhelinsoitolla kolme joukkuetta Hymisspurttiin paikallisesta Prismasta.

Tuolla yhdellä puhelulla he tienasivat yli 300€. Vastaavaan tuottoon päästäkseen heidän olisi pitänyt myydä 140kpl laatikollista karkkia

Lisäksi oppilaat kiersivät innokaasti haastamassa mukaan paikallisia yrityksiä ja tienasivat jokaisesta mukaan lähteneestä yrityksestä yli 120€ luokkaretkikassaansa. 

 

Hymisspurtti pähkinänkuoressa.

icon

Ei varastointia

icon

Ei rahankäsittelyä

icon

Ei sokeria

icon

100% Hyvää oloa

 • Hymisspurtti on kahden kuukauden liikuntakampanja ja tsemppipotku terveelliseen elämäntapaan. 
 • Hymisspurtissa osallistuvat tiimit kisaavat leikkimielisesti aktiivisimman tiimin tittelistä. 
 • Koululuokat ja juniorijoukkueet pääsevät ilmaiseksi mukaan Hymisspurttiin. Aktiivisten luokkien kesken arvotaan liikuttavia palkintoja.
 • Oppilaat voivat haastaa kampanjaan mukaan paikallisia yrityksiä, työporukoita, perheitä jne, joille Hymisspurtin hinta on 24,80€/henkilö.
 • Me jaamme tiimien osallistumismaksuista yli puolet takaisin myyjille.
Mitä ostaja saa Hymisspurtista?
icon

Helposti täytettävän liikuntapäiväkirjan

icon

Palautetta ja tsemppausta

icon

Kattavan resepti- ja tietopaketin

icon

Kisailua, voittajafiilistä ja yhteistä tekemistä

Mitä osallistuja saa Hymisspurtista:

Jokainen osallistuja saa tunnukset helppokäyttöiseen Hymis-liikuntapäiväkirjaan, johon merkitään liikuntasuoritukset kampanjan aikana.

Hymis antaa palautetta liikuntamäärästä ja monipuolisuudesta sekä näyttää kampanjan reaaliaikaisen tilanteen.

Pidämme kannustavaa ja positiivista yllä viikottaisella tsemppiviesteillä, jotka sisältävät hyviä ja konkreettisia neuvoja hyvinvoinnin kehittämiseen.

Vaikka kyse on kisasta, kampanjan tavoite on pitää yhdessä hauskaa liikunnan parissa. Liikunnaksi kampanjassa hyväksytään kaikki suoritukset, jotka kehittävät osallistujien kuntoa - siivouksesta uintiin ja työmatkoista palloiluun.

 

Tukena tuhti hyvinvointi- ja tsemppipaketti

Jokainen osallistuja saa itselleen kolme ladattavaa e-kirjaa/opasta

 • Ole paras itsesi: 8 helppoa askelta hyvinvointiin
 • 28 päivän kotitreenihaaste: Treenaa itsesi huippukuntoon kotonasi
 • Kuntosaliohjelma Rauta-aikaa: Löysästä lihakseksi 4 kuukaudessa.

Sekä pääsyn Hymiksen ruokavalio- ja reseptipankkiin, jossa on ladattavana useita terveellisiä 7vrk esimerkkiruokavalioita resepteineen.

Onnistutaan yhdessä

"Kiitos, Hymisspurtti oli huippujuttu, kevään piristys, joka aktivoi meidän työyhteisön jäseniä liikkumaan ja nosti entisestään työpaikan yhteishenkeä. Yhdessä käytiin isolla porukalla keilaamassa ja kävelylenkillä ja muutamia saatiin mukaan suunnistamaan ja hiihtämään. Tästä on hyvä jatkaa. Iloinen voi olla myös siitä, että Hymis-joukkueessa oli mukana suuri osa työyhteisöstämme, se oli yhteinen juttu, jossa kaikki kantoivat kortensa kekoon.

Kiitos myös Kätönlahden 5B:lle, joka meidät haastoi. Hattua pitää nostaa heille ennakkoluulottomasta ja rohkeasta toiminnasta ottaa yhteyttä paikkakunnan yrityksiin haasteen merkeissä: mm. Osuuspankkkiin, S-kauppa Maakuntaan ja apteekkeihin. 

Me Veturin viilettäjät olemme Veturiapteekin porukka ja toiseksi tullut Lehtiksen liikkujat Lehtikankaan Apteekin väki. Kun lähdimme mukaan Hymikseen, apteekkarimme heitti meille tavoitteeksi, että yritetään ainakin voittaa Lehtikankaan apteekki. Nuoresta ja nuorekkaasta joukostamme löytyy kilpailuhenkisiä, jotka sytyttivät koko joukon. Lehtikangas tuskin tiesi tavoitteestamme, mutta kilpailu meidän välillämme muodostui kovaksi ja mikä riemu oli, kun sitten voitettiin." 

-Päivi Mänttäri, Veturiapteekki, Kajaani

 

Miten aloitan varainkeruun?

 1. Varainkeruusta vastaava henkilö rekisteröi luokan / joukkueen / vanhempainyhdistyksen Hymispurtin myyjäksi alla olevalla lomakkeella.
 2. Yhteyshenkilö saa kaiken tarvittavan myyntimateriaalin ja ohjeistuksen sähköpostiinsa.​

Kuka Hymisspurttia ostaa ja mitä se maksaa?

 • Asiakkaana voivat ollat työpaikat (yritykset ja yhteisöt) sekä kaveri- ja harrasteporukat.
 • Hymisspurtin osallistumismaksu asiakkaalle on 24,80 €/hlö ja maksimissaan 248 €/tiimi (sis. alv 24%)

Miten saamme rahat?

 • Mukaan lähtevän tiimin yhteyshenkilö valitsee luokkanne/joukkueenne tuettavaksi kohteekseen ilmoittautuessaan Hymisspurttiin.
 • Me laskutamme ilmoittautuneita tiimejä ja tilitämme rahat teille automaattisesti. Teidän ei tarvitse tehdä mitään.
 • Te saatte 60 % myyntipalkkiota kauttanne ilmoittautuneiden tiimien osallistumismaksuista. Yhdestä 10 henkilön tiimistä myyntipalkkionne on 150€.

Miten myymme Hymisspurttia?

 • Yhteyshenkilö jakaa Hymisspurtti-esitteet oppilaille / joukkueen jäsenille (10kpl/hlö) sekä välittää valmiin sähköpostiviestin heidän vanhemmilleen.
 • Lapset ja vanhemmat haastavat tiimejä mukaan paikallisista yrityksistä, työpaikoista, perheistä ja kaveriporukoista.
 • Myyntitapana voivat olla myyntikäynnit, myyntipuhelut, esitteiden lähettäminen sähköpostilla sekä sosiaalinen median käyttäminen.

Miten teemme huipputuloksen?

 • Ideoikaa helppo ja innostava myyntipuhe eli myyntipitch. Jalkautukaa yrityksiin esittämään myyntipichauksenne, olkaa persoonallisia ja jättäkää muistijälki. Esimerkin myyntipitchauksesta löydät oheisesta videosta.
 • Tiedottakaa Hymisspurtista paikallislehdissä ja sosiaalisessa mediassa. Lataa tästä lehdistötiedotepohja.
 • Kannustakaa mukaan lähteneitä tiimejä haastamaan muita tiimejä mukaan.

Myyntiä persoonallisella otteella

Pitchaus on esittelytapa jolla herätetään ostavan yritysten mielenkiinto. Samalla oppilaat saavat treenata esiintymistä sekä mieleenpainuvia myyntipuheita. Luokka voi keksiä oman tapansa myydä tuotetta. Myyntitapa voi olla vaikka näytelmä tai musiikkiesitys. Vain luovuus on rajana.

Hymisspurtti sopii erinomaisesti myös yritystoimintaan perehtymiseen osana uuden opetussuunnitelman mukaista sisäistä yrittäjyyttä. Se on erinomainen tutustumisalusta myyntityöhön, tuotteistamiseen ja ansaintalogiikkaan. Uudessa opetussuunnitelmassa korostuu teemana myös monialaiset oppimiskokonaisuudet, joissa kokonaisuuksia käsitellään useamman eri oppiaineen näkökulmasta. Hymisspurtin kautta avautuu näkökulmia niin terveyskasvatukseen, liikuntaan, matematiikkaan, yhteiskuntaoppiin kuin äidinkieleen ja ilmaisuunkin. 

Rekisteröidy mukaan! 

Valitse ensin oletko tekemässä varainhankintaa joukkueelle vai koululle.

Täytä tietosi niin saat paluupostina ohjeet myyntityöhön ja voit aloittaa Hymisspurtin myymisen vaikka saman tien.

Rekisteröi Luokka/vanhempainyhdistys

Luokan/vanhempainyhdistyksen tiedot


Yhteyshenkilön tiedot ja tilitystiedot


Rekisteröi joukkueesi

Joukkueen tiedot


Yhteyshenkilön tiedot


Usein kysyttyä

Onko Hymisspurtissa jokin minimimyyntimäärä, johon meidän pitää sitoutua?

Ei ole. Jokainen myynti kartuttaa teidän kassaanne. Jos saatte yhden henkilön mukaan, saatte aivan normaalisti siitäkin teille kuuluvan myyntipalkkion. Teillä ei siis ole mitään riskiä myydä Hymisspurttia.

Voiko Hymisspurttia myydä muillekin kuin yrityksille?

Ilman muuta voi. Hymisspurtti on tehty innostamaan ihmiset liikunnasta. Potentiaalisia osallistujia ovat työporukoiden ja yritysten lisäksi ovat oppilaiden vanhemmat, sukulaiset ja kummit perheineen, harrasteporukat jne.

Saako teiltä valmiin materiaalin, kuten esitteet, myyntiä varten.

Totta kai. Me olemme rakentaneet teitä varten myyntipolun, jota seuraamalla saavutatte parhaan mahdollisen tuloksen. Myyntipolulta saatte kaiken tarvittavan materiaalin, kuten myyntiesitteet, valmiiksi kirjoitetun myyntipuheen, lehdistötiedotteen paikallislehteä varten...

Liity hyvän mielen listalle

Hymisspurtissa tsemppaus ja kannustus uuteen elämäntapaan on yksi oleellisimmista seikoista. Liittymällä listallemme saat tuoreet hyvän mielen kuulumiset suoraan sähköpostiisi