3.11.2017

blogin kuva

Lapset innostaa aikuisia aikuisten oikeasti

Ensimmäinen varsinainen Hymisspurtti on parhaillaan käynnissä ja yllätyimme itsekin, miten innolla sekä aikuiset että lapset lähtivät mukaan kampanjaan.

 

Olemme järjestäneet liikuntakampanjoita yli viisi vuotta, emmekä ole koskaan saaneet aikaiseksi näin kovaa tsemppihenkeä ja kannustamista, kuin Hymisspurtissa lasten luokkatiimien kisatessa yritysten ja perheiden aikuistiimejä vastaan. Tiesimme, että lapset innostuvat varmasti tällaisesta tiimikisasta. Mutta aikuisten innostuminen kisata (leikkimielisesti) lapsia vastaan yllätti meidät täysin.

 

Käynnissä olevan ensimmäisen Hymisspurtti-liikuntakampanjan tulokset ovat kovimmat joita olemme koskaan saaneet missään normaaleissa Hymis-kampanjoissa.

 

Plussa joukkueen nimen edessä tarkoittaa yrityksenä mukaan lähtenyttä (aikuis)joukkuetta. Muut joukkueet ovat luokkatiimejä. Kaikki joukkueet ovat tuplanneet viikoittaisen liikuntamääränsä Hymisspurtti-kampanjassa.

 

Hymisspurtissa koulut ja luokat voivat kerätä rahaa oppilaskunnalle, luokkaretkeen tai vaikka hyväntekeväisyyteen haastamalla paikallisia yrityksiä ja perheitä sekä kaveriporukoita mukaan kampanjaan.

 

Lue liikuttavasta varainkeruusta lisää täältä

Lisää luettavaa

Hymis oli huippujuttu, kevään piristys -Hymisterveiset Veturiapteekilta

Veturiapteekki oli mukana Hymisspurtti-liikuntakampanjassa tukemassa lasten toimintaa.

Kertomus, mitä kaikkea hulluutta Hymis saa aikaan.

Kun vesilahtelaiset jostain innostuvat, he innostuvat tosissaan.

Tarina opettajasta, joka rakastui varainhankintaan.

Hymisspurtti - varainhankintaa, joka vie jalat alta.